6 tecken på att han BARA är ute efter sex !

Han är upptagen på helgerna - Om han aldrig kan träffa dig på helgerna så kan det betyda att han håller det öppet för nya träffar.

Sporadisk kontakt - Hör han bara av sig då och då eller vid konstiga tider så är det antagligen att han enbart hör av sig när han är sugen. Blir du förvånad av att se hans namn på telefonen när han ringer så är det en risk att detta enbart är för sex.

Inga inbjudningar - Är era dejter begränsade till mysiga hemmakvällar och du aldrig blir medbjuden till vänners födelsedagar, fester eller familjekalas så kan det vara ett tydligt tecken på att han hellre håller det hemligt och dig där det är nära till sängen.

Kommunikation - Är det så att han inte svarar på ett sms på flera timmar eller ibland dagar om det inte är så att det handlar om att boka in en stund att rulla runt o sänghalmen då han svarar direkt? Detta är ett tydligt tecken och detsamma är det med Facebook-meddelanden, mail, samtal, sms, tweets och så vidare.

Tidsbegränsat - Träffas ni inte längre än att ni hinner med lite förspel, själva akten och eventuellt en andra runda? En man som inte är ute efter mer än sex försvinner lika fort som du hinner lägga dig i "lilla skeden"-postionen.

Han säger det rakt ut - Han kan säga det på flera sätt, han är inte redo, han har blivit bränd, han har inte tid just nu - men han vill gärna träffa någon och bara ha lite kul. Sen är det upp till dig vad du gör av det. Om du inte är tydlig med vad du vill så är det ett som är säkert och det är att männen tar den lätta vägen, och det är aldrig att starta upp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0