Swag


Karlstad

Sorry, min dator har inte funkat så har inte kunnat blogga! Idag ska jag ner till karlstad med min fina vän sara, kommer hem imorrn:)


Min nya älskling


Min nya älskling


Stan häng med erika

Nu ska jag och erika ner på stan, ska köpa en skit fin väska jag hittade där fnere förut! Och antar att ja kommer hem med mer än bara så haha.. :)


Frihet,möjligheter,lycka & tur


Fixat naglarna
6 timmar kvar

Nu tänkte jag gå ner o köpa cigg och sen städa i väntan p att klockan ska bli 17:30, vad händer då tror ni ?;) T A T U E R I N G !!!!!!!!


you have enemies? good that means you actually stood up for something in your life.


Accent & BikBok


En grej jag har tänkt på ..

Folk nuförtiden tar inte förhållanden specielt seriösa, inte heller allt dehär med att skaffa familj och "slå sig ner".

Förut så dejtade man i ett halvår innan man blev tsms, förlovade sig efter ett år och flyttade ihop efter typ 2 år, skaffade barn o gifte sig osv. NU blir folk tsms efter att ha kännt varandra i 1 vecka, förlovar sig efter 2a veckan och skaffar barn så fort dom bara kan. Visst de väl skit härligt med folk som är kära osv, men hur kär kan man vara efter 1 jävla vecka ?

Jag vill själv aldrig gifta mig & har aldrig velat det, men jag förstår dom som gör det! Men jag kan verkligen inte ta såna förhållanden seriöst, då folk säger att dom "älskar" varande efter att ha känt varandra i högst 1 månad, byter tjej/kille som dom byter underkläder. Eller folk som förlovar sig liksom bara för att. Förlovning ska vara något stort, det ska symbolisera att man hittat sin soulmate.

En annan grej jag inte tror på är det här "jag vill vara med dig tills jag dör"- skiten, jag  tror inte på att man är menad att vara med 1 person hela livet, jag tror inte på att ALLA har 1 person de är menade att vara med tills de dör. Låter säkert skit knäppt o typ "vadå ska man byta efter en månad o gå till nästa?" - Nej hade jag kännt så hade ja ju sagt emot mig sj rätt hårt alltså, haha. Men jag tror inte på att man kan hitta kärleken vid 19 års ålder, och hålla ihop livet ut.


Självklart så vill jag förlova mig,skaffa barn & allt det där men jag har inge bråttom. Och speciellt inte när man sätt alla stackars tjejer somblir gravida vid 16 års ålder och sedan lämnad av sin partner. Leva på socbidrag/mamma&pappa tills man kan stå på sina egna ben. Så är de ju självklar INTE för alla, men för väldigt många som skaffar barn så tidigt.

Jag kommer alltid att ta förhållanden seriöst och jag kommer alltid störa mig på folk som INTE gör det.


Just nu; Färgar håret


Sorry!

Hej påer, sorry har inte bloggat någonting typ. Igår var jag så jäävla bakfull så de sjukt, spydde minst 4 ggr o kunde varken äta eller dricka, och så hade vi främmande hela eftermiddagen. Drog hem till rickard igårkväll också, kollade på film o bara umgicks. perfekt när ja mådde som jag gjorde haha, kom nyss hem så ska snart ta en dusch och sen springa ner o köpa hårfärg !:)


- Jag o Emma i fredags


Utgång med bästa tjejerna

Hejsan! har precis tagit en dusch, snart kommer Emma & Theres hem till mig så ska vi förkröka lite & sen blir det en fet utgång! Kanske ska till vårberg senare också, får se :) Men nu ska jag gå o torka håret osv så vi hörs senare eller imorrn:) Ha en bra kväll !


Be yourself, If people doesen´t like you they can f*ck off


RSS 2.0