yes!


Idag jävlar !!

hej påer! Alltså åh är på sånt bra humör så ni anar inte. Jag är lite bakis ifrån igår,det snöar MEN det hindrar inte mig från att le! IDAG får jag äntligen tattoon gjord♥





Train - Drive By





Love

godmorgon! var nyss nere o köpte cigg o kolla så mina pengar hade kommit in, o de hade dom! Ikväll har jag faktist ingen aning om vad som händer, har lust o hitta på nått men så jävla dåligt väder :(




Bad uppdate

Sorry har bloggat skit dåligt idag, var ute med tjejerna o snackade lite om helgen! Blir fest på lördag förhoppningsvis o träffa lite nyss fräsht folk ! :D awesome. Ska även till bankjäveln imorrn o fixa legget, hatar att inte kunna gå ut på dom roliga ställena .. -.-




Fredag imorgon redan,vafan hände ?!

Det är redan torsdag ?! shit va fort veckan har gått, och nu är de bara TVÅ JÄVLA DAGAR KVAR! herregud vad jag längtar. Imorgo ska jag till banken o fixa ett nytt leg eftersom jag tappade mitt och polisen har inte ringt än så har tappat hoppet om att få tilbaka det :( vi som tänkt dra ut i sthlm i helgen, men nej inte fan blir det så. Men kanske inte så bra o festa när man är nygaddad heller .. ? haha:) ska snart göra mig iordning o sen dra till skolan, känner att jag varit där alldeles för lite ..


BTW! får en iphone inom kort så nu slipper jag min cp mobil, nice!


Sleep

Jag behöver verkligen sova, irriterad & förbannad. Så jävla svårt när man måste göra ett val o har ingen jävla aning om VAD man egentligen vill. helvete då!



Du är inte värd min tid


Shoes ♥


blogg.se har legat nere?

Har inte kunnat logga in på ett tag nu eftersom dom har fixat något med blogg.se ! MEN nu e ja tilbaka. kom ju på att jag hade hemmastudier idag, smart som jag är. Ändå stressade jag som fan imorse ! haha :) så kan det gå. Sitter o lyssnar på lite gamla idol-auditions på youtube, ska snart äta lite frulle o sen städa lite tror jag !



så jävla grym!♥


You brought me to hapiness all over again

godmorgon! Vaknade skit tidigt idag haha. Dricker lite kaffe o ska strax ta en cigg sen börja göra mig iordning :) Herregud alltså det e TRE DAGAR KVAR ?! Kändes som jag sa igår att de va typ 2 veckor kvar, helt jävla sjukt. Börjar bli väldigt nervös faktist, men samtidigt så är ja så jääävla förväntansfull för jag vill bara att den blir gjord!! Menmen nu ska jag göra mig iordning och sen dra mig mot skolan. puss!



Tisdag outfit/facelook


Tröttnade på matten


Skola

Godmorgon! Nu ska jag fixa iordning mig o dra till skolan så vi hörs runt 3 tiden. puss!


Nya säsongen !

Håller på o laddar ner lite avsnitt från nya säsongen av Jersey shore! sitter också o pratar med Kristofer o planerar lite, ska hem till honom o öla o umgås på fredag, blir perfekt! får dock bara dricka några st så ja inte åker bakis o gaddar mig på lördag haha :)



Detaljer




monday´s outfit/facelook


Känner ni igen denna hunk ? ;)


Svar på 2 frågor

-vad ska du tatuera för något o hur kom du på att göra just det?-
Jag ska tatuera in 3 svartvita rosor på underarmen! Hur jag kom på det vet jag inte riktigt,
har alltid tyckt om blom-tatueringar och det de står för. Rosor betyder ofta Liv,kärlek osv. Alltså
något positivt! Det anses också som ett slags "skydd" att tatuera in en blomma! :)




-när tog du dina percingar? och har du kvar dom? :)-
Jag tog piercingen i underläppen när jag gick i sjuan, och den i överläppen när jag
gick i åttan. Ja har även haft i naveln o tungan!:) Har kvar den i överläppen, den i underläppen
har jag aldrig i typ, men den har dock inte växt igen ännu :)





Avicii - Levels





Godmorgon!

Eller egentligen inte en så god morgon, har sovit skit dåligt inatt. Vet inte varför faktist, kanske sovit oroligt pga. det som hänt min släkting, man blir ju skit orolig. Menmen, får försöka tänka på annat för har skola idag. Och jag kan nästan lova att den här veckan kommer gå feett sakta eftersom ja längtar så jävla mycket till på lördag! :D

Ikväll ska jag ut o gå, känner att ja måste komma igång igen !



2 bilder ifrån i fredags jag aldrig la upp




6 dagar kvar

6 dagar kvar tills jag ska tatuera mig! grymt taggad men börjar bli lite nervös haha. Men jag struntar fullständigt i hur ont de gör, för de lätt värt det! Nu har jag precis ätit lite middag, Lax & potatis blev det! Ska strax gå ut o ta en cigg o sen titta lite på The Walking Dead. puss!



mums!


Fin dag med dåliga nyheter

Kom nyss hem ifrån gnesta, var nere i huset vi har där. Så himla mysigt väder, och längtar tills jag kan sova där nere o komma bort ifrån stan ett tag! Fick dock dåliga nyheter imorse, en nära släkting till oss hade varit med om en ganska allvarlig olycka. Så håller tummarna för att han mår bra!♥



Soft dag !

Har inte hunnit blogga något idag för har varit rätt så förbannat bakis haha. Menmen! Kollade på White Chicks imorse tillsammans med Michel o malin. Och sen var jag och erika ute med hundarna i hundparken o snacka lite osv, mys! Ikväll ska jag ladda ner en säsong av bad girls club o bara mysa :)



Laddat upp inför en mysig tjejkväll!

Åh är så glad! Vädret är helt perfekt & har kirrat vin & jordgubbar till ikväll. Så jävla nice! :D Ska bli skit skönt att bara ta det lungt med mina fina tjejer o bara snacka massa jävla skit!



Make-Up store


vinmys ikväll med bästa tjejerna!

Hej påer! Har nyss ätit lite soppa o ska snart städa lite i mitt rum :) Ikväll ska jag o mina fina tjejer ha lite vinmys uppe vid berget! Mysigt va? :D Cameran hänger me så ska försöka o komma ihåg att fita denna gång haha! Hörs lite senare♥



Nelly.se


Frukost

Shit vad varmt det var ute! Nu sitter jag och äter havregrynsgröt, bästa frukosten ;)



Morgonrundan

hej påer! Ska strax ut på min morgonrunda med hunden, så jävla härligt. Alltså vaknar jätte tidigt på morgonen nu för tiden o är aspigg! :D säkert bara för att det är så ljust ute. Menmen nu ska jag ut o promenera, hörs senare finisar !



mogolid bild JA, men har inte tid för o sitta o göra mig fin i cam !:D


8 dagar kvar !

herregud, det e bara 8 dagar kvar tills jag ska tatuera mig. Har väntat i 3 FUCKING ÅR. är så jävla taggad så jag vet inte vad, ska dock inte göra texten utan de blir något helt annat.. spännande! ;)



Bilder ifrån Hundparken








Hundparken

Nu ska ajg och Erika iväg till hundparken med vovvarna ! :)


Vår outfits





Outfit #1
Topp - Gina tricot
Jacka - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Skor - Scorett

Outfit #2
Topp - BikBok
Jacka - BikBok
Jeans - BikBok
Skor - Scorett


Dagens citat


- You can´t start the next chapter of your life if you
keep Re-reading the last one -


Glömde teatern, whoop!

Hade helt glömt bort att min skola skulle på teater idag, som tur var så påminde Johanna i min klass mig! Dock är det frivilligt eftersom dom inte kommer hem förens runt 11 ikväll, och de känns inte så lockande. Så det fick bli hemmastudier idag med, rätt skönt med tanke på mina förbannade jävla utslag. Så nu ska jag kika efter lite sommarkläder ! :D



Ciao !




Skola

Måste ta mitt äckliga munsår o släpa mig till skolan. Tur är det fint väder så ja e på LITE bra humör iaf! Fick iaf ett grymt tips mot herpes, COMPEED MUNSÅRSPLÅSTER. Det är ett litet genomskinligt plåster som man sätter på blåsan , då syns det inte plus att det läker snabbare ! Hur bra som helst ju ! :D



-Bild som tess tog igår i hundparken!
(bilden är tagen ifrån Theres blogg!)


Herpes utslag? :(

Detta låter riktigt äckligt men har fått herpesutslag. Var 3e svensk har herpes utan att dom vet om det eftersom man inte alltid får symptom. Symptomen är små blåsor på eller runt läpparna. Det svidet och är FÖRJÄVLIGT. ser äckligt ut o ja vill inte ens visa mig haha. Och hatar ordet "herpes" för de låter som typ värsta könssjukdomen men det är det inte, man kan få herpes av i stortsätt vad som helst, dock smittas det vanligtvis genom pussar/kyssar. Jag fick utslag för ett par månader sen och nu kommer dom tilbaka (vilket också är mycket vanligt).

Då undrar ni säkert "men varför går du inte till läkaren o får medicin mot det?"  Jo det är för att det inte finns något botemedel mot herpes. Det läker av sig själv vilket också är en tröst för du vet man ju att det inte e något allvarligt! Dock kan blåsorna bli infekterade om man petar på dom osv, och då kan man köpa krämer på apoteket typ. Mina första utslag var kvar i ungefär 2 veckor, och det blir alltid mindre o mindre för varje gång. Vanligtvis får man dom igen när man e stressad,har mens osv. Så det e inte så farligt som det låter haha, men snuskigt. Jag är jätte nojig när de gäller utslag, jag anar aaaalltid det värsta o tror att ja e döende typ. haha. Och detta kunde ju inte komma mer olägligt, FREDAG IMORRN JU :(

Så alltså är det typ en av dom vanligaste "sjukdomarna" i sverige, var 3e svensk har det. Det smittas BARA när man har själva utslagen, och bara genom tex kyssar. Så jag får väl låta bli o hångla upp någon i helgen haha !


Blåsan e ju pytteliten men det är störande som FUCK.


Världens bästa bok

Jag läser bokstavligen världens bästa bok. Det är en sann berättelse och hon som skriver boken är även huvudpersonen i berättelsen. Har aldrig blivit liksom känslosam av en bok förut, men denna är grym!


Boken heter Bakom stängda dörrar och handlar om Kristina som flyttar hem till sin okända pappa
när hon är 14 år gammal. Allt är jätte bra till en början eftersom hon får kärlek & komplimanger vilket hon aldrig
fått förut. Men sedan börjar helvetet, hennes pappa börjar uttnytja henne sexuellt. Han vill gifta sig med henne,
och hon föder även hans 2 barn. Hon började tänka på självmord redan som 9 åring, och hennes mamma vill
inte ha något med henne att göra. Boken är grymt gripande & med mycket detaljer så man blir jävligt ledsen av o läsa allt som stackarn fick gå igenom som barn. Men jävlar vilken stark kvinna!


Läs den !


Måsten till sommaren !


Frukost efter promenaden

Åh vad skönt det var ute. Gick dock en ganska kort runda, höll på o svettas ihjäl haha ! Nu äter ja lite frukost o har satt på en tvätt.



Åh härliga vår !

Blir så jävla glad av dethär vädret! Fett med sol, varmt,fågel kvitter osv :D sitter o snackar med Robin på fb, huur länge sen som helst ja snacka med han! Alltså mitt ex storebror. Åh saknar verkligen alla där borta. Vill verkligen åka o hälsa på alla i sommar ! Ska snart äta frukost o sen ta en promenad med hunden i det fina vädret. Sen ska jag plugga lite! ♥



Morgon humor !








Årets Bigbrother - ett jävla skämt

Allvarligt talat, årets Bigbrother är ett jävla skämt. Dom tar in dom tråkigaste människorna jag NÅNSIN sätt, tattarungar & pajaser !




SIPAN
Allvarligt talat, du är en tattarunge från en sketen förort. Du är en jävla översittare &
spelar allan ballan för Tv- kamerorna. Du är en jävla mobbare som älskar att sätta dig över andra!


MARCELO
Du är grymt jävla tråkig, du tror att du är 40 ggr snyggare än va du egentligen är.
NEJ, det är inte attraktivt med en kille som tittar sig i spegeln 150 ggr om dagen. Du blir "matcho" så fort
du får lite alkohol i kroppen, pinsam med andra ord.


ANNIKA
Du är FETT TRÅKIG. Du spelar svår för marcelo men ALLA kan se att du vill ha han med tanke på hur
svartsjuk du blir när han höll på med Hanna & Kija.

JOE
För det första så hör jag inte ett skit av vad du säger.
Du kommer ifrån någon liten håla högst upp i svergie, vad fan gör du här?


Ah de e väl typ dom jag tänker på, alla andra är för tråkiga för att ens minnas något av. MEN den ända jag gillar som fan är Tenny ! Min favorit utan tvekan haha, skönare människa får man ju leta efter! :D





Hinner inte med att blogga i all stress !

Haha sorry men har typ ingen tid att blogga längre! Var i skolan igår & idag, och efter skolan så drog jag hem till Theres o kollade på en grym jävla film! Sen tog vi med min vovve till hundparken så han fick springa lite :) Imorgon är jag ledig så då kommer jag troligtvis blogga mer haha. Tycker att det blir så tråkigt att bara blogga om sin vardag liksom. Typ "hej idag var jag i skolan blablabla pusshej", så blir mycket roligare för er & för mig att blogga om lite roligare saker! Men jag försöker uppdatera så ofta jag kan :D

BTW, har min gamla telefon så blir typ inga bilder förens imorrn då jag får tilbaka min vanliga. Det får ni stå ut med! ;)



BikBok´s nya collection .. vad tycker ni ?


Förlåt hörrni!

Förlåt för att jag inte uppdaterat någonting idag, men har varit i skolan hela dagen! Var en rätt soft dag, även om morgonmötet gjorde mig riktigt jävla sne. Menmen, känner att motivationen är tilbaka :D känns så jävla bra! Vill verkligen inte ge upp utan ett sista försök. ligger tydligen rätt bra till, har inte sänkt betygen något, så nu äre bara att höja dom yttligare lite till och förhoppningsvis bygga upp andra ämnen o få betyg i ! Känns jävligt bra. Är super motiverad & nu ska jag fan fixa detta. Go johanna! :D




Skit dålig uppdate

Har varit skit dålig på att blogga idag & igår jag vet, men igår var jag SVIN trött i stortsätt hela dagen, och idag har jag bara tagit de lungt o fixat lite här hemma. Imorgon ska jag till skolan o sen plugga som fan när jag kommer hem, hemmastudier på tisdag & onsdag som vanligt så känns grymt. Snart är de ju lov igen ! :D



Additstore.se





Knas kväll

Hej påer. Kom precis hem, har varit o hämtat min plånbok. Jag tappade den igår men hade ingen aning om det, så det ringde en snubbe som hade hittat den imorse, as sjysst! :D Alla mina kort osv var kvar, Dock så är mitt Leg borta :( Har antagligen haft det i fickan o tappat det ute, så har gjort en anmälan hos polisen så förhoppningsvis hittar någon det och lämnar in det. Tar ju jätte lång tid o fixa nytt -.-
Ikväll funderar jag faktist på att hyra film, fett länge sen haha. Eller ladda ner någon.. enklare haha. Är grymt bakis o ångrar att jag drack så mkt igår! Menmen.



Tjejkväll/Utgång

Hej påer!:) Just nu sitter jag och väntar på mamma och pappa, ska snart börja städa lite i mitt rum. Ikväll ska jag och Theres ha en mysig tjejkväll med lite vin & spel osv :D Blir en eventuell utgång bara här i stan, annars blir det nog rätt lungt. Mitt horoskop var rätt spännande idag också .. ;)



Skönhetstips



Godmorgon finisar !

Vaknade nyss, fan vad kallt det har varit inatt! Hade mitt fönster stängt o elementet på men ändå var det super kallt ? :o jätte skumt haha. Idag är det freeedag! OM jag har längtat. Har dock inte planer på något speciellt idag, så vi får helt enkelt se vart denna dag tar mig :)




Memories never die

Hej påer! Kom nyss in, har suttit ute o druckit kaffe o pratat massa minnen med Theres! :) Så jävla härligt o tänka tilbaka på massa sköna minnen med sköna personer! Imorgon är det fredag, redan haha. Just nu tittar jag på Sex & the city och ska snart lägga mig i sängen o ta det lungt. Är på halvt dåligt humör över en efterbliven jävla person. Menmen nothing can bring me down today! :D



Rengjort sminkborstarna

Har precis tvättat mina puderborstar. Man ska tvätta dom regelbundet för det samlas jätte mycket bakterier på dom som kan göra att man får Tex. Finnar! Så ett tips är att tvätta dom regelbundet & byta ut borstarna ganska ofta, jag brukar köpa mina på H&M/Lindex , funkar grymt bra och är billiga så man kan byta ut dom ofta! :)



hah !









Ny Design

Nu har jag suttit o fixat med den nya designen hur länge som helst, äntligen klar !:D Tog skit lång tid att hitta en design som passar min blogg och som är snygg dessutom, kommer nog hålla utkik efter en annan för denna var inte så kul haha .. menmen :D



Ny Kategori - Skönhets Tips !

I min förra blogg så hade jag väldigt ofta tips om olika skönhetsgrejer. Tex. Håret,naglarna,hyn osv! Så tänkte börja med det igen.



Nu tänkte jag tipsa om Fräsha BodyButter !



Motivationen är verkligen borta

All min motivation till skolan är helt borta, kan inte få tilbaka den hur mkt jag än försöker. Har varit skoltrött i snart 3 år men har ändå gått i skolan och gjort mitt bästa liksom, men nu e ja verkligen mer än skoltrött. Vill börja jobba! Märker verkligen vilken skillnad det är när jag tex. sommarjobbar, helt annan känsla. Kanske för att man får lön? haha jag vet inte. Känner mig klar med skolan men ändå är det bara några månader kvar så känns ganska uteslutet att hoppa av. Skulle egentligen ha gått ett år till om jag itne fått hoppa upp till 2an direkt & hoppa över första året, men det hade jag ALDRIG klarat av. Finns inte en jävla channs att jag pluggar längre än fram till sommaren, i framtiden vet jag ju inte om jag börjar plugga igen på Tex. Komvux/högskola men just nu så känns det inte ett dugg aktuellt. Jag täntke ju ta sabbats år innan ja började detta år men är glad att jag inte gjorde det. Skolan är skit viktig, men om man inte kan hitta motivation till att göra sitt bästa så är det väl ingen ide? Om man bokstavligen TVINGAR sig sj att gå upp varje morgon och släpa sig till skolan så känns de inte så kul längre, visst går i en jätte bra skola med grymma lärare osv. Det är inte där problemet ligger, problemet är att jag känner att jag är klar med skolan och jag vill göra något som jag faktist tycker är roligt och som jag VILL gå upp till på morgonen.

Vet dock inte vad jag vill jobba med än. Förut ville jag arbeta med barn men det känns rätt uteslutet nu, inget för mig. Djur funderade jag också på ett tag, men efter att jag praktiserat på ett hunddagis så blev det också uteslutet. Så vad finns de då ? En icabutik? Nä. Bli polis och plugga 4 år till? No way. korvkiosk,städare,sotare HAHA nejmen ja vet inte vad jag vill bli. Och som sagt så tycker jag inte om att planera min framtid ! Man brukar säga "Att planera sin framtid är som att planera sin egna död" , ligger nånting i det? Om man har ALLT planerat i livet, så blir man ju aldrig överraskad? Jag kanske hamnar i Brasilien eller Afrika, fan vet jag haha. Det är det jag tycker om, man vet inte vad som kommer hända!

Life isn´t about finding yourself, It´s about creating yourself.



Nyduschad


Full rulle

Godmorgon påer! Har varit vaken rätt länge, har fixat med lite räkningar osv. Ska strax hjälpa mami att städa lite sen ta en lång dusch. Har börjat kolla lite på resor till i sommar med bästa theres. TAGGA!♥

Vi ska ju flyga dit vi ska, och visste ni att jag aldrig gjort det förut?
Båda mina föräldrar är extremt flygrädda så det blir första gången för mig, spännande! ;)







Frukost - Smothiie


Don´t Facebook your problems, Face them!

Godmorgon påer! Har nyss varit nere o köpt cigg, ska snart tvätta massa sängkläder osv. Ska dra o sola idag vid 3 tiden täntke jag, men innan så ska jag vänta på att Tess vaknar så vi kan gå ut o sätta oss i parken o dricka lite kaffe. Om det blir finare väder dvs!




Inspiration/Sommar


Letting go of someone you really care about is sometimes the only right thing to do

Godmorgon! Fan va glad jag blev när jag tog min morgoncigg imorse, FETT MED VÅR UTE! Så himla varmt o skönt. Bra väder kan verkligen få en på bra humör. Idag ska jag chilla ute i solen har jag bestämt, så blir inte så mkt uppdate men vi får se!



Piss dag & Piss humör

Har inte bloggat nått alls för har varit på riktigt dåligt humör i stortsätt hela dagen, anledningen tänker ja inte skriva här. Är så JÄVLA skönt att den här dagen e slut, imorrn äre skola och ser tamefan fram emot det. pz !



Jag som skulle ta det lungt..

Varför drack jag igår? haha fan. Började med att jag och Theres bara drack lite vin & snackade om allt, sen hamnade vi hos en tjejkompis o tillslut på en krog. Drack waay to much igår & det känns verkligen idag. Är inte värsta bakfull men det känns i halsen att jag drack, men de verkligen bättre än det varit i veckan. Idag vet jag inte vad som händer, tror det blir rätt lungt.. men så brukar de ju låta ;)



TACK GUD!

Åh tacktacktacktack! Jag har blivit friskare, OCH PÅ EN FREDAG DESSUTOM! Är dock väldigt förkyld fortfarande men halsen är garanterat bättre. Blir ändå lungt i helgen för tänker fan inte bli sjuk igen!


Kan någon av er hjälpa mig ?

Är någon av er söta läsare duktiga på photoshop?
Skulle behöva hjälp med min design, den som hjälper mig får självklart en länkning!


Just nu




Min blogg suger stenhårt när jag är sjuk

Har tappat massa läsare nu när jag är sjuk eftersom jag uppdaterar så dåligt. Men hittar liksom ingen motivation till o blogga, jag gör ju ingenting när ja e sjuk liksom. Dricker massa te o tycker synd om mig själv haha.. Fan. Så jävla trött på o vara hemma, Imorse mådde jag verkligen piss. Har mått illa osv. MEN i helgen blir jag förhoppningsvis bättre, har ett sug av o gå på bio! skulle vilja se filmen " Shoo bree", har läst båda böckerna och nu har filmen äntligen kommit, någon av er som sätt den?♥




Blir galen

Hejsan! Just nu sitter ja o kollar på Bigbrother. Börjar bli riktigt jävla trött på att vara såhär sjuk, ja vill kunna gå ut! Är så uttråkad på dagarna så jag till och med längtar till skolan, HAHA fattar ni då? Men förhoppningsvis blir jag bättre till nästa vecka, blir en väldigt lungn helg iallafall, tänker inte riskera att bli mer sjuk än såhär, om det nu är möjligt -.-


Cravings just nu


- Vita Converse


Ray Bans solglasögon


Varför våren är så jävla awesome




1. Man kan sitta på mysiga uteserveringar o kedjeröka i solen o prata skit

2. Man slipper alla jobbiga vinterkläder & skor

3. Jag fyller år

4. Man känner sig gladare, vädret gör att alla blir liiite piggare!

5. Man kan gå ute utan att frysa ihjäl + slippa alla äckliga bussar

6. Man kan börja åka ner till huset i gnesta !!

7. Mycket lov ifrån skolan + röda dagar/studiedagar

8. Affärerna får in grymma vår/sommar kläder

9. Affärerna får in JORDGUBBAR!♥

10. SNART SOMMARLOV


Glad chey!

Godmorgon! Är på jätte bra humör, dock är jag väldigt sjuk o uttråkad men min tatuerare mailade mig igår och sa att han hade tid den sista. HUR GLAD BLIR INTE JAG ?! haha åh. Vet exakt vad jag ska ha & exakt vart ja ska den. glad chey !



- Min nästa tattoo haha , redan planerad. Ska LÄTT göra denna fasst en vanlig svala utan
färg !


Mailat tatueraren nu !

Nu har jag mailat snubben som ska tatuera mig, förhoppningsvis så har han en ledig lucka nu den sista! Vet exakt vad jag ska ha och är så gaalet taggad :D Kan dock inte bestämma mig om ja ska ha den vid nacken eller på handleden ..



Skisser jag gjort






Tatuering den sista förhoppningsvis

Här är lite texter som jag funderat på !



-Fyll inte ditt liv med dagar, Fyll dina
Dagar med liv-




-Med varje slut kommer en ny början-



-Le mot den som krossar dig, Det krossar den
att se dig le-


-If people are trying to bring you down,
It only means that you are above them-



Texten ska sitta på antingen underarmen, eller i nacken!



Södertäljes Vårdcentral - S K I T

Åh jag är så arg. Kom nyss hem efter att ha varit en sväng på Vårdcentralen & i skolan för o hämta lite böcker. Jag fick en läkare som knappt kunde svenska, tror hon va amerikansk eller något. Fattade inte ett jävla skit, bara att jag tydligen har ett "vanligt virus" och det är tydligen jäääätte vanligt att halsmandlarna svullnar upp ibland. JA men är DET VANLIGT ATT DOM SVULLNAR UPP TILL O FRÅN I 3 ÅR !? NEJ!
Nu ska jag dränka mina sorger i kaffe. O så ska ja titta på tingeling .. hej påer.


6 tecken på att han BARA är ute efter sex !

Han är upptagen på helgerna - Om han aldrig kan träffa dig på helgerna så kan det betyda att han håller det öppet för nya träffar.

Sporadisk kontakt - Hör han bara av sig då och då eller vid konstiga tider så är det antagligen att han enbart hör av sig när han är sugen. Blir du förvånad av att se hans namn på telefonen när han ringer så är det en risk att detta enbart är för sex.

Inga inbjudningar - Är era dejter begränsade till mysiga hemmakvällar och du aldrig blir medbjuden till vänners födelsedagar, fester eller familjekalas så kan det vara ett tydligt tecken på att han hellre håller det hemligt och dig där det är nära till sängen.

Kommunikation - Är det så att han inte svarar på ett sms på flera timmar eller ibland dagar om det inte är så att det handlar om att boka in en stund att rulla runt o sänghalmen då han svarar direkt? Detta är ett tydligt tecken och detsamma är det med Facebook-meddelanden, mail, samtal, sms, tweets och så vidare.

Tidsbegränsat - Träffas ni inte längre än att ni hinner med lite förspel, själva akten och eventuellt en andra runda? En man som inte är ute efter mer än sex försvinner lika fort som du hinner lägga dig i "lilla skeden"-postionen.

Han säger det rakt ut - Han kan säga det på flera sätt, han är inte redo, han har blivit bränd, han har inte tid just nu - men han vill gärna träffa någon och bara ha lite kul. Sen är det upp till dig vad du gör av det. Om du inte är tydlig med vad du vill så är det ett som är säkert och det är att männen tar den lätta vägen, och det är aldrig att starta upp


Detta är ikke attraktivt


Killar som frågar "Vill du komma hem till mig o mysa &
kolla på film?"
- Vi båda vet vad du vill, Så varför inte bara lägga korten på bordet?


 Killar som är överkänsliga.
- Okej visst är de gulligt med killar som vågar visa känslor, men snälla. Det
är inte attraktivt nånstans när killar gråter och "ska ta livet av sig" för att de blivit dumpade elr. Dissade.


Killar som skickar töntiga låttexter ifrån Tex. Håkan hellström
- NEJ det är inte "gulligt & sött". Det är töntigt och lame.
Om du nu känner för att skriva något fint till din flickvän, skriv något som kommer ifrån DITT huvud & ifrån DITT
hjärta.


Killar som tror att man spelar "svår" när man ger dom nobben
- Bara för att en tjej säger nej så betyder inte det att hon spelar svår och egentligen bara vill ha mer
Utav din uppmärksamhet!

Killar med fjun
-ÅH ja dör, de e så jävla fult. NEJ du ser inte mer manlig ut bara för att du råkar ha några
hårstrån på överläppen, usch.






Tjejer som sminkar sig med 10 nr för mörk Foundation/Puder
- Smink är till för att PASSA din hudfärg, inte göra dig 10 ggr brunare


Tjejer som tror dom är fotomodeller efter 2 cider
- Då menar jag typ tjejer på krogen som först sitter i ett hörn o inte gör ett skit, och sedan efter 2 cider
ställer sig mitt på dansgolvet och tror dom är Beyoncé


Tjejer som spelar dumma
-Tjejer som typ kommer med ÖVERDRIVET dumma jävla kommentarer, endast för att folk
ska skratta åt dom, bara pinsamt


- Tjejer som använder löshår när de uppenbarligen inte har en aning om hur man sätter i det
-Jag vet inte hur många tjejer jag sätt med löshår där "trenset" synd bokstavligen överallt, Dessutom helt fel färg på löshåret



Dagens citat


- Life isn´t about finding yourself,
It´s about creating yourself.


Jag kan när jag vill.












Nails




Våren 2012




Just nu




FUCK - MY - LIFE

Jag är så jävla sjuk & de e så jävla synd om mig. Mina halsmandlar är åt helvete,min näsa är åt helvete & mina ögon rinner. Antingen är ja bara sjuk eller så har de börjat komma pollen. Och kan ja ju räkna med o få ett riktigt jävla helvete några månader framöver .. :) Känns toppen. Är så jäkla glad, speciellt när ja egentligen MÅSTE vara i skolan o fixa massa grejer men får inte gå dit! Och ännnu gladare blir jag när jag måste till läkaren o ja redan vet att han kommer fråga om ja vill operera bort halsmandlarna.. grymt!:)

Nu ska jag ta min sarkasm o dra nått gammalt över mig. Peace!



-
Typ detdär är jag när ja e sjuk HAHA ja dör lite nu ..


Vackert


Hur blir man av med förkylning på bästa sätt?

Godmorgon. Är heeelt genomförkyld alltså .. Skulle haft mer kläder på mig i helgen haha. Menmen de gör inget! Imorrn börjar skolan igen, skit segt men va ska man göra. Ska snart ta en dusch och senare ska jag dra o sola :)



Jag lämnar ingen plats i mitt liv åt falska människor

Besviken,arg,flippad,förbannad - typ så känner jag mig nu. Och man ska ju aldrig lägga sig o sova arg för då vaknar man argare, så jag tar o kollar på en film nu. pz !


Middag & Fika

Hejsan! Har nyss ätit lite middag & fikat med Farmor,Bror,Emmy,Mamma,Pappa,Michel & Syster. Eftersom jag fyllde år igår så åt vi lite smårgåstårta o så fick ja lite blommor o presenter! Idag ska jag lägga på en ansiktsmask & ladda ner någon skön film o bara ta det lungt. Känner att jag behöver det haha !





Grym kväll

Godmorgon! Vaknade för en stund sen faktist. Kom hem 05.30 imorse så är lagom död haha. Var på VIPER (BLÅ) Igår och festade eftersom vi firade mig! Var skit kul faktist, vi drog hemmåt runt 3 och tog nattbussen mot södertälje, tog hur lång tid som helst och är helt slut i huvudet + fett förkyld. Dröjer länge innan ja dricker igen tror jag haha. Menmen fick en ros igår av en snubbe också för att ja fyller år haha!





Shoppingrunda på stan

Hejsan! Kom nyss hem ifrån stan, köpte lite fina vita grejer till sommaren & till ikväll ! ;D






Presenter


Smyckeshängare


Liten ängel ifrån bästa theres!


Likadan fast ifrån mamma o med annat "budskap"


Lite nagel grejer!


Söt magnet ifrån bästa syster


Ansiktsmasker


Rosa nagelack


Kan inte lägga in bilder :(

Hittar inte mitt jävla minneskort så kan inte lägga in bilder.. får leta fram det! Fick iaf tårta imorse (pappa fick min bit för va inte alls sugen), och sen fick jag lite nagelgrejer! Måste vänta med att öppna dom andra paketen tills min syster o dom kommer hem -.- haha. INGET kan förstöra mitt humör nu, är så sjukt jävla taggad. Ikväll är vi kungar och måtta är inte bjuden!


19 år idag WHOOP !!

Grattis till mig!! Siht alltså, tiden har verkligen flygit förbi, känns som de e minst en vecka kvar tills jag fyller år . men fan vad taggad jag är!!!!


vild krogrunda & spontan efterfest

shit alltså, mår verkligen som jag förtjänar igår. Var på en grym krogrunda med massa härligt folk, slutade med att jag & Emma drog med på en halv efterfest HAHA, sen drog jag och Bryan på efterfest i rosenlund. helt ok! Kom hem vid 4 imorse tror jag.. slockna direkt haha. Och imorrn fyller jag år! Fan vad jag längtar. Längtar inte bara till presenter,utan även till kvällen som ja får spendera med bästa tjejerna. och jag antar att jag kommer må riktigt åt helvete på lördag, som de ska va !!♥





Fredrik, Emma & Bryan inne på "CP" igår


RSS 2.0