Bäst



2 tips till er med sköra/mjuka naglar!




Bilder från igår








Firar mamma

Hej på er :) idag fyller min älskade mamma år. Har fikat med henne och farmor i väntan på ännu mer firande ikväll! Är så sjukt glad över att ha min mamma i mitt liv, hon betyder mer än något annat på den här planeten. Bilder osv kommer senare när jag har min dator, mobilbloggar just nu. Hörs senare, puss!



Lycklig tjej !!

Åh är så jäääävla glad just nu! Fick precis reda på att jag ska tatuera mig hos Mika på torsdag :D:D Längtar som fan redan, kommer göra piss ont men är inte ett dugg nervös, vill bara ha den gjord NU NU NU !!



Godmorgon

Vaknade för en liten stund sen, dricker kaffe o läser lt haha. Idag är mamma hemma med mig sp vi ska plantera lite blommor och fixa här hemma !:)


Powerwalk

Nu ska jag ut powerwalka i någon timme! :D Känneratt jag slarvat som fan med träningen, var ju ute o gick minst en timme varje morgon & kväll förut men nu har det inte blivit av på nästan en vecka, så dags igen känner jag haha. Imorgon ska jag färga mitt hår också! Har ju funderat jätte länge på att bli rödhårig, alltså inte typ ketchup-rött utan mer rödbrunt, så hittade en bra kastanjebrun färg i affären idag så det kör vi på imorrn! :)



Lunch ; Nyttig omelett & grönsaker



Jätte nyttig omelett med nästan inga kalorier alls ! :)

2 Ägg
2 Matskedar vatten
Salt&peppar

Sen grönsaker! :)


Svar på kommentar

hej! läser din blogg ganska ofta och måste säga att du har jätte fint hår! Hur sköter du det? Vilka hårprodukter använder du osv:D
puss&Kram


- Hejsan, tack så mkt!:) Jag sköter det inte på något speciellt sätt, eller använder några speciella produkter. Mitt hår har alltid varit väldigt långt & starkt så har mest haft tur hehe ^^ Men packar in håret 2 ggr i veckan och tvättar det med Shampoo & Balsam varannan dag :)




Använder Shampoo & Balsam ifrån barnängen, lätt bästa :)


Ny tattoo på torsdag troligtvis!

Godmorgon! Vakande för en liten stund sen, kliar i ögonen som fan. Mailade min tatuerare Mika igår ang. min nya tatuering jag ska göra!:D Blir eventuellt gjord redan nu på torsdag om han har tiden, åh längtar som fan! Kan dock inte bestämma mig om jag ska göra 2 svalor eller 1, men ska iallafall bygga på tatueringen jag har nu. Så glad! :D



- Tatueringen helt nygjord, svullen haha..


You make me feel so damn good


Söndag

Godmorgon påer :) Söndag idag, fett trist men skönt! Ska ut o pressa i solen ett par timmar senare, så ska bara chilla hela dagen :D



Just nu




Bilder från igår :)










lördag




ändrade planer - grillkväll i vårberg

Blir ändrade planer ikväll, jag och sara drar hem till Rickard ist o grillar med han och Dennis! Mys:D Ska dricka,grilla & snacka massa skit bara. Hur soft som helst. Saras pappa hämtar oss jätte tidigt imorgon dock eftersom hon ska åka hem igen o ja ska eventuellt ner till gnesta med papi :)



så jävla peppad !

Hej hörrni! Åh är så glad idag, min fina vän sara ringde mig igår och ville att jag,Dennis & Rikard skulle komma o hälsa på henne ikväll! Skulle ju egentligen ha haft en grillkväll hemma hos rikard men har inte träffat sara på så jävla länge så vill absolut åka dit! :D ska bara dricka lite vin o snacka massa skit. Ska snart ut o pressa några timmar i solen och sen ringa rikard. hörs sen. puss !



städat




Fick med mig lite smågrejer hem från stan


Ny Design

Sitter och planerar hur min nya design ska se ut ! :D Ska fixa lite med den sen när jag kommer hem ! ;p



Ärenden på stan

Hej påer! Antar att dom flesta är ute i det fina vädret nu men ville bara passa på att uppdatera när min dator fungerar någorlunda normalt. Ska snart åka ner o stan och springa några ärenden, och kanske shoppa lite.. hihi:D Eftersom jag har slutat att använda gelenaglar (kit) så funderar jag på att köpa vanliga lösnaglar, ni vet såna där man bara "klickar" på utan att behöva använda massa lim. Mina naglar är fett sköra så dom blir alltid helt förstörda när jag har använt gele =/ Ska även köpa ett par jeans till tror jag! Men nu ska jag gå ner och köpa cigg. Puss!



Min dator är fortfarande knas

sorry men har inte kunnat blogga alls idag tyvärr! Så nu får det bli tele-uppdate ett tag framöver. Funkar det med :) är jääätte förkyld just nu eftersom pollenhalten varit skyhög idag,bokstavligen. Hoppas det är bättre imorrn så jag kan pressa lite i solen !:)


Min dator är Fucked

K U L! Är så jävla irriterad just nu, hela min jävla dator är åt helvete. Det tar 3 år att komma in på internet & YTTERLIGARE 3 år att komma in på en sida. Är så jävla arg och eftersom jag är ett jävla retard när det gäller datorer finns det inget jag kan göra åt saken. Dock så kunde min bror hjälpa mig men han är inte hemma igen förens på torsdag. Och jag kan inte blogga, inte kolla min fb (nästan) eftersom jag får ett jävla damputbrott varje gång jag sätter på datorn eftersom den är så jävla seg. JA jag klagar och jag har ALL RÄTT att göra det. Så det så.



Nicki Minaj





Oh happy day

godmorgon! Vaknade typ alldelesnyss, ska kolla några avsnitt av weeds sen ska jag ut o pressa i solen o bli ännu brunare ! :D



The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.


Nytt på BIKBOK


Godmorgon!

Hej påer! Kom precis hem ifrån vårberg. Rikard o jag vaknade typ 8 imorse o har varit vakna sen dess haha. Åkte hem vid typ halv 11 o drog o handla cigg o dricka. Fan va skönt att det bara är lördag idag, känns som söndag. Tänkte gå ut o lägga mig i solen ett tag snart :D



- världens godaste!


Hemma igen !

Hej påer! Nu är jag hemma igen. Har varit i gnesta sen i onsdags och har inte kunnat blogga pga av att täckningen där ute suger haha. Men nu e jag hemma igen och bloggar precis som vanligt !:)











Gidmorgon

Sitter o dricker kaffe o ber gud om bättre väder.


Sommar!


Mini shopping ifrån stan






Spendera dagen på stan med världens bästa mamma!

Godmorgon! Dricker lite kaffe och väntar på att Tess ska komma hit. Idag ska vi ner på stan och spendera dagen med min fina mamma! Ska även försöka få med henne till House of Pain så jag kan boka en ny tid för taturingen jag ska göra,även fasst hon inte vill att jag tatuerar mig igen haha. Men nu ska jag gå och göra mig iordning, så vi hörs när jag är hemma igen! :)



Grejer som ska köpas till rummet!


Whitney Port summer collection 2012 - BikBok


Dessa SKA jag ha imorrn !


Godmorgon !

Kom precis upp ifrån affären,var nere och köpte cigg. Ska till skolan idag, dock inte förens vid 11 typ. Skönt har bara 2 lektioner så e man ledig imorrn! Vet inte om jag är ledig både torsdag & fredag också :D Fan hade ju tänkt o åka på kryssning imorrn men eftersom jag inte har mitt leg så går inte det.. ska fixa det imorgon och tar ju typ 5 dagar innan man kan hämta ut det -.- Menmen haha. Nu ska jag byta om och göra mig iordning. Hoppas ni får en fin dag! :)




- BTW, ska ju beställa ny tatueringstid då jag ska göra 1-2 svalor bland rosorna jag har på
underarmen! :D


Let set the world on fire, We can burn brighter than the sun

Nu säger jag godnatt! Ska kolla på bigbrother och sen försöka sova. Jag och rickard vaknade kl 9 imorse så är lagom trött haha. Ser faktist fram emot den här veckan :D


MÅNDAG - Vanlig vardag, skola osv.
TISDAG - Ledig! Shoppingdag med mamma, boka en tid för min andra tatuering.
Fixa nyss leg hos polisen
ONSDAG - Hemmastudier, plugga massa matte
TORSDAG - Kristihimmelfärdsdagen eller vad det nu heter, LEDIG IAF !
FREDAG - Kröka? ingen aning !

Helgen har jag inga planer för än, men är det fint väder så ska jag nog jobba
på brännan och förhoppningsvis åka till gnesta! :)



Grym kväll!

Hej påer! Kom precis hem, har ätit lite och ska strax ta en dusch. Igår spenderades kvällen i vårberg tillsammans med Rickard & Crippe. Spelade guitarr hero, buzz & lite kort. Drack några öl o bara satt o prata massa gamla minnen och sånt! Känns helt sjukt att jag inte varit där på nästan 4 år, men allt va precis som vanligt när man kom dit haha. Ska kanske på kryssning på onsdag med Rickard och hans vän också ! :D



Vårberg

Sitter o dricker en öl & ska snart ringa rikard så han kommer o hämtar mig, sen bär det av till vårberg :) Ska dricka lite öl,snacka skit o bara ta det lungt ikväll. Perfekt lördag !



Sometimes you need to tell your brain to shut the f*ck up, and go were your heart tells you to go

Hej påer! Har nyss tagit en dusch och ätit lite middag, ska ut och möta tjejerna & Tomas om ett tag tror jag. Ikväll ska jag till vårberg, min fina vän kommer och hämtar mig nångång ikväll så om jag inte bloggar mer innan det så får vi helt enkelt höras imorgon !:)



Yesturday is history, Tomorrow is the future

Hej påer! Fattar inte hur jag kan vakna såhär tidigt, och pigg desutom! :) Var hos en tjej kompis igår med mina tjejer och drack lite vin o prata skit, sen drog vi vidare till Ceasars där vi mest satt o prata och chillade. Drog hem hyffsat tidigt faktist. Nu ska jag dricka kaffe och röka en cigg, sen ska jag kolla några avsnitt utan True Blood, har blivit heeelt galen i den serien! :)













- På topp


Det håller mig levande, tar itu med problemen senare


Dagens


- Don´t cry because it´s over,
Smile because it happened -


Finally Friday

Äntligen fredag!:D Dock ser det ut att bli piss väder idag med, vilket suger men vad ska man göra. Är på jätte bra humör och känner för att dra på någon skön hemmafest idag! Men får se vad som händer. Imorgon ska jag troligtvis till täby och sova hos en vän tills på söndag! :)



Börjar dagen med att fixa naglarna!

Godmorgon! Vaknade imorse av att jag var satans förkyld alltså, har nyst hela morgonen:( Menmen vad ska man göra. Har ingen aning om vad som händer idag, skulle behöva åka ner på stan och lämna in min jacka eftersom dragkedjan är trasig, men får bli en annan dag för idag tror jag inte att jag kommer klara att vara ute. Ska leta fram min medicin så KANSKE jag kan ligga ute o sola nån timme ialafall :D Har precis målat mina naglar med lite acrylic strong eftersom mina naglar är så sköra.



Så länge du står vid min sida, klarar jag precis allt.






Klar!

Och äntligen får jag igen mina byrålådor :)





Städtanten är i fullrulle

Godmorgon på er finisar! Vaknade för ett tag sen och har fixat lite med min nya FB, ska sätta igång och STORstäda mitt rum nu. Måste även rensa i byrån igen eftersom jag inte får igen dom förbannade jävla lådorna. Men vi får höras lite senare !




Åsikter/tankar - Unga mammor

Alltså en grej som jag tänkt på ganska mkt nu är att det blivit en "trend" att vara ung mamma. Och då menar jag inte typ 20-25 år utan 15-18 år. Visst är barn skitsöta och vem vill inte ha en liten bebis liksom, men är de värt att sabba hela ens  ungdom för det? En 15 åring som blir gravid är själv bara barnet, har ingen aning om vilket ansvar det är. Har heller inte riktigt fattat grejen med brudar som blir gravida och att killen dom blivit med barn med inte vill ha barn, väljer ändå att behålla barnet. Här i sverige finns det en lag som säger att kvinnan får bestämma själv om hon väljer att behålla barnet eller inte, vilket är en jävligt bra lag. MEN, har inte killen något att säga till om? Han tvingas att bli pappa utan att han vill det, han tvingas också att betala barnunderhåll i 18 år. Han kanske inte är redo att bli pappa och ändå tvingas han in i det. Är det bara jag som tycker det är riktigt jävla sjukt?

Och då tänker säkert ni "men om han väljer att ha oskyddat sex såfår han ta konsekvenserna" Jo visst, MEN det är lika mycket TJEJENS ansvar att skydda sig under sex. Och ett barn som kommer till världens förtjänar både en mamma och en pappa. En trygg uppväxt helt enkelt. Varför skaffar man barn om man fortfarande går i skolan, inte har någon ekonomi och fortfarande bor hos mamma&pappa? Jag förstår verkligen inte det och kommer nog aldrig göra det heller. Jag blir faktist arg när jag läser på FB,bloggar osv om så unga tjejer som väljer att skaffa barn osv, tänker ni inte på barnet?Eller på pappan?eller på ert egna jävla liv? Att skaffa barn och familj är det finaste och mest naturliga sak som finns här i livet, men ha inte bråttom. Att skaffa barn är inte som att köpa en hundvalp. Skaffar du barn betyder det att du har ansvar för ett LIV i hela ditt liv. En annan sak att tänka på att tänka på är också att din kropp inte är redo att bära på ett barn samt föda ett. Bebisar är underbara, men de är också människor. Så till alla er idioter där ute som är typ 15 år och vill skaffa barn, TÄNK ett extra varv.


Just nu




Pollen helvete

GODMORGON MÅNDAG liksom. Fyfan. Gjorde iordning mig,sminka mig osv för ett tag sen vilket var helt onödigt, räckte med att jag gick ut på balkongen för att dricka mitt kaffe & röka en cigg så klia jag typ sönder ögonen. Björkarna kan dra åt helvete. Hörde på radion imorse att det tydligen är REKORD mkt pollen ute iår ?! VARFÖR?! OCh det är helt onödigt att börja käka massa mediciner nu eftersom man måste "förebygga" innan våren kommer, så nu tar jag bara Clarityn eller vafan det heter och det hjälper väl i nån timme och sen är det samma visa igen. Kliar så jävligt och blir helt blodsprängd i ögonen, skulle inte förvåna mig om jag åkte dit för att ha tagit något med tanke på hur mina ögon ser ut. Ja jag klagar väldigt mkt idag, mår faktist helt åt helvete:( Kan inte gå till skolan, kan inte sitta på balkongen och jag är grymt sugen på att gå ut och sola:( Ska ringa min lärare nu och prata med henne, kanske får dra upp till skolan o hämta lite grejer o sen hem igen. Mitt liv fucking suger.



@Lunch


You can´t start a new chapter in your life, If you keep Re-reading the last one.

God morgon! vaknade typ nyss:) Somnade nångång efter 3 igår, är helt död haha. Hade velat dra ut o sola men de så jävla mulet/molnigt så känns inte som att de är någon ide. Ska ladda ner någon skön film ist :)



Seeg kväll

Hej påer! Ikväll va riktigt segt alltså, träffade erika en stund men hon drog hem väldigt tidigt :( Så var hemma ett tag sen drog jag och träffade jesper. Vi skulle ha dragit på fest men tydligen så fick de inte komma in fler killar så vi chilla bara en stund här i brunnsäng sen kom han pappa och hämtade honom:) så har varit en jävligt seg kväll men trevligt var  det iallafall.




Ikväll är vi kungar


Myskväll

Hejsan! Har precis tagit en dusch och pratat med Erika lite. Vi ska ha en tjej/myskväll idag med lite vin och skitsnack!:) Passar perfekt nu när jag inte är speciellt festsugen men ändå sugen på vin haha. Och ska komma ihåg att ta maassa bilder haha !



kastar ut min dator snart

Åh har försökt o få igång mitt internet heela morgonen men det har laggat as mkt, men nu gick det! Måste verkligen antingen köpa ny internetsladd eller en helt ny dator. Har ju inget tålamot ALLS så känner att jag snart kommer typ slå sönder datorn eller kasta den i väggen haha. Menmen! Dricker lite kaffe och försöker komma på vad jag ska göra idag ! :)



- Oavsätt som det är midsommar,påsk eller jul så dricker jag alltid mitt kaffe i min julmugg ! hahaha..


Tråkig fredag

Är lite smått irriterad som jag alltid blir när jag är uttråkad, har absolut ingenting att göra.. Vet inte om ja ska hem till en tjejkompis o chilla eller  om jag ska hitta på något annat. Har inte gjort mkt alls idag, men inte pallat blogga alls, sorry!:( Nu ska jag gå och ta ett glas vin med mamma och prata lite skit. Hörs senare!

Hoppas ni får en fin kväll !:)



Cracings till sommaren


Godmorgon!

Gick precis upp, dricker lite kaffe o smörjer in min rygg & armar eftersom jag brände mig ganska ordentligt igår. Men det har redan börjat lägga sig och kommer bli så jävla brun :D Skit nice redan, Fuck alla er solarium-torskar ! :D




Stackars min hud :( haha

Haha fan har bränt mig på armarna, smörjde bara in ansiktet o bröstet eftersom de e ända ställena ja brukar bli bränd, men ah de sånt man får ta !:)


Steker sönder i solen

Hej påer! Ligger och steker i solen tillsammans med theres!:) så grymt väder ute så vem fan orkar sitta inne?!


Åh härliga vädret alltså !

Är på grymt bra humör, fett fint väder ! Var ute och solade med Tess en stund o har redan fått liiite färg haha. En bra början (Y) Imorgon drar ja till skolan fram tills kl. 12, sen ut o sola resten av dagen! Måste också förbi o köpa ett solskydd som ja kan smörja in mig med, bränner mig ju så jävla lätt i den här första solen :)



Just nu


Mini shopping ifrån i måndags






Dags att ladda upp inför sommaren kanske ?

Nu har ju typ sommaren kommit, så jävla härligt! Men det är samtidigt ett helvete för din hud. Jag bränner mig ganska lätt i solen, speciellt om jag inte byggt upp mitt pigment innan, så darför ska jag inhandla lite produkter som skyddar huden +  hjälper den att behålla den bruna färgen!

Och kom ihåg att solskydd inte hindrar dig från att bli brun, så gå inte ut och ligg i solen i 3 timmar utan att smörja in din hud med någon typ av solskydd!:)



Helt död

Huvudvärk,öm i stort sätt hela jävla kroppen,trött som fan & irriterad. Allvarligt talat så suger den här dagen, känns som en riktig jävla bakis-söndag. Imorgon är jag ledig, vilket gör mitt humör liiite bättre. Sen är det ju bara torsdag och fredag kvar o sen äre helg igen, veckorna bokstavligen flyger förbi! Jätte skönt men hoppas inte sommaren går lika fort haha. Nu ska jag ta en lång dusch och sen lägga mig o sova tror jag, sovit typ 3-4 timmar bara ..



Grym kväll igår

Hej påer! Hade en grym valborg alltså! :) först va vi hemma hos en tjej kompis och förkrökade lite sen drog jag,theres och crippe hem till sami och träffade harald,jimmy,marwin,angelica o massa andra vi ibte träffat på skit länge!:) blev dock väldigt mkt alkohol känner jag idg haha, men lätt värt. Hoppas ni också hade en fin valborg!:)


RSS 2.0